fbpx

С „По стъпките на Алеко с приятел“ 2023 година, ще се опитаме да съберем средства за закупуване на оборудване на ерготерапевтична зала в дневен център за деца и младежи с увреждания „Св.Врач“.

МОЖЕ ДА ПОДКРЕПИТЕ НАШАТА КАУЗА С ИЗБРАНО ОТ ВАС ДАРЕНИЕ:

Дарение на стойност 20 лв.Дарение на стойност 40 лв.Дарение на стойност 100 лв.

Дневният център за деца и младежи с увреждания “Св. Врач“ е създаден за специалните деца в нашето общество. Място, в което различията обединяват и създават позитивна атмосфера и нагласа. Създава се среда, в която децата имат възможност да общуват, да разкрият своя потенциал, да надграждат усвоеното и да развиват нови умения и способности.

Работи се с 30 деца с различни увреждания – ДЦП, аутизъм, Синдром на Даун, някои редки генетични заболявания и др. В центъра  децата и младежите получават подкрепа от различни специалисти – логопед , психолог , рехабилитатор, ерготерапевт и социален педагог. 

Ерготерапията има особено важна подкрепяща роля по отношение на ранното развитие на децата. Чрез нея те развиват своите психомоторни и социални умения. Подпомага саморегулацията и сензорната преработка, двигателното планиране, грубата и фина моторика. 

Те участват активно в шампионатите на БСФДМР, във всички спортове – лека атлетика, баскетбол, тенис на маса, Играта е водещ метод в ерготерапията с деца, тя е организирана така че да следва детето, да използва силните му страни, за подобряване на слабите, следва нуждите му и подпомага цялостното му социално и физическо развитие, с включване на разнообразни уреди и пособия.

Тук идва и нуждата да се подобрят условията за работа, за да бъдем максимално полезни в подкрепата към нашите специални деца!

Адрес: гр. София, ж.к. „Сердика“, ул. „Гюешево“ 
Тел: 0889 677 640

Как може да помогнете?


1. Чрез регистрирането си като участник в състезанието – 10% от всяка регистрационна такса, ще отидат за събиране на средствата за тазгодишната кауза.

2. В деня на самото състезание (30-ти септември 2023 г.) на старт / финал и на нашите подкрепителни пунктове, ще видите кутии за дарения. Всеки участник или присъстващ, може да подкрепи каузата ни с произволно избрана сума. 100% от събраната сума от дарителските кутии, ще отиде за осъществяването на каузата.

Включете се като отбор със „Семейство“, „Приятели“, „Колеги“ или „Съседи“ и нека заедно тръгнем по стъпките на Алеко:
https://postupkitenaaleko.com/registration

МОЖЕ ДА ПОДКРЕПИТЕ НАШАТА КАУЗА С ИЗБРАНО ОТ ВАС ДАРЕНИЕ:

Дарение на стойност 20 лв.Дарение на стойност 40 лв.Дарение на стойност 100 лв.

Ако желаете може да направите дарение в нашия
Paypal акаунт.
Turistichesko druzhestvo Boeritsa
td.boeritsa@gmail.com

 Съгласен съм, изпратените от мен данни да се събират и съхраняват от ТД „Боерица“.

leave a comment

Очакваме Ви!

село Железница кв. Царева махала, обръщалото на атобус 69

© Copyright 2020 ТД „Боерица“. Всички права запазени.