fbpx
Събрана сума до момента 3 454.94 лв.

Всяка година с провеждането на състезанието „По стъпките на Алеко с приятел“, ние от ТД „Боерица“, заставаме зад кауза, която искаме да подкрепим. В деня на състезанието по всички пунктове, може да видите кутии за дарения, в които може да оставите сума по ваше желание.

Тук може да видите каузите от всички наши издания.

До водопад Скаловитец с всъдеход – един различен ден

Един различен ден за хората с увреждания Хората в неравностойно положение, имащи физическа възможност да преминат през някое от нашите две трасета, могат да се включат напълно БЕЗПЛАТНО в „По стъпките на Алеко с приятел„, заедно с един техен придружител. За тези от вас, които физически не могат да преминат през трасетата,…

Да помогнем на Йоана

Йоана от София, която има нужда от редовна рехабилитация, за да може да ходи самостоятелно.
Йоана Стефанова Стоянова е на 36 години. Родена е в шестия месец от бременността и прекарва първите месеци от живота си в кувьоз.

Диагнозата ѝ е луксация на тазобедрените стави и детска церебрална парализа на горните крайници, 96% инвалидност с придружител.

Средства за хора в неравностойно положение

ТЪРКАЛО е част от голямото събитие #ПостъпкитенаАлекосприятел През 2019 г. за първи път хора в неравностойно положение ще вземат участие в състезанието “По стъпките на Алеко с приятел”, базирано на първото историческо изкачаване на Черни връх от Алеко Константинов с неговия приятел Никола Тантилов. Участието предлага две възможности: 1. Заедно с приятел…

Да помогнем на Анастасия

Анастасия Арикова е на 32 год. През 2015 год. заболява от остра бифенотипна левкемия.

Веднага започва химиотерапия, която води до тежки усложнения.

Болестта й налага скъпоструващо лечение в чужбина, непосилно за семейството й.

Очакваме Ви!

село Железница кв. Царева махала, обръщалото на атобус 69

© Copyright 2020 ТД „Боерица“. Всички права запазени.