fbpx
Събрана сума до момента 2,322.50 лв.

Всяка година с провеждането на състезанието „По стъпките на Алеко с приятел“, ние от ТД „Боерица“, заставаме зад кауза, която искаме да подкрепим. В деня на състезанието по всички пунктове, може да видите кутии за дарения, в които може да оставите сума по ваше желание.

Тук може да видите каузите от всички наши издания.

До водопад Скаловитец с всъдеход – един различен ден

Един различен ден за хората с увреждания С организирането на състезанието „По стъпките на Алеко с приятел“ 2020 година, ще се опитаме да съберем средства за едно ново предизвикателство „До водопад Скаловитец с всъдеход – един различен ден за хората с увреждания“. Събитието ще се организира от Фондация Ела и Ти. Как…

Да помогнем на Йоана

Йоана от София, която има нужда от редовна рехабилитация, за да може да ходи самостоятелно.
Йоана Стефанова Стоянова е на 36 години. Родена е в шестия месец от бременността и прекарва първите месеци от живота си в кувьоз.

Диагнозата ѝ е луксация на тазобедрените стави и детска церебрална парализа на горните крайници, 96% инвалидност с придружител.

Средства за хора в неравностойно положение

ТЪРКАЛО е част от голямото събитие #ПостъпкитенаАлекосприятел През 2019 г. за първи път хора в неравностойно положение ще вземат участие в състезанието “По стъпките на Алеко с приятел”, базирано на първото историческо изкачаване на Черни връх от Алеко Константинов с неговия приятел Никола Тантилов. Участието предлага две възможности: 1. Заедно с приятел…

Да помогнем на Анастасия

Анастасия Арикова е на 32 год. През 2015 год. заболява от остра бифенотипна левкемия.

Веднага започва химиотерапия, която води до тежки усложнения.

Болестта й налага скъпоструващо лечение в чужбина, непосилно за семейството й.

Очакваме Ви!

село Железница кв. Царева махала, обръщалото на атобус 69

© Copyright 2018 ТД „Боерица“. Всички права запазени.