fbpx

С „По стъпките на Алеко с приятел“ 2022 година, ще се опитаме да съберем средства за КСУДС – Комплекс за социални услуги за деца и семейства гр.Роман за:

– 2 броя футболни врати 3 на 2 метра
– 2 броя футболни мрежи за врати 3 на 2 метра
– Комбинирани фитнес уреди за упражнения на открито

МОЖЕ ДА ПОДКРЕПИТЕ НАШАТА КАУЗА С ИЗБРАНО ОТ ВАС ДАРЕНИЕ:

Дарение на стойност 20 лв.Дарение на стойност 40 лв.Дарение на стойност 100 лв.

Към момента в социалните услуги за резидентна грижа /СУРГ/ в КСУДС гр. Роман се отглеждат 30 деца, лишени от родителска грижа на възраст от 7 до 18/20 години

В дневния център за деца с увреждания /ДЦДУ/ към КСУДС ежедневно са обгрижвани в специализиран вид социални услуги и други 22 деца и техните семейства.

КСУДС-Роман разполага с уютен парк, но спортното игрище и детските кътове са амортизирани и имат нужда от обновяване. Липсват фитнес уреди, които са така необходими за подрастващите деца и младежи. Въпреки занемарената и липсваща спортна база, децата от социалните услуги за резидентна грижа /СУРГ/ постигат завидни спортни успехи.

Те участват активно в шампионатите на БСФДМР, във всички спортове – лека атлетика, баскетбол, тенис на маса, бадминтон, таекон-до, футбол, и през последните няколко години са неизменния комплексен победител във всеки турнир.Подновяването на игрището с монтиране на футболни врати и изграждане на кът с фитнес уреди на открито биха били истинска награда за децата и младежите от КСУДС гр.Роман. 

Те ще помогнат както за укрепването на тяхното здраве, така и за изграждането на редица полезни навици като – дисциплина, игра в екип, постоянство, допълнителна мотивация за участия в различни състезания.

Ако желаете да посетите КСУДС гр.Роман, да направите дарение или да помогнете по друг начин винаги може да се свържете чрез някой от посочените по-долу адрес, телефони и е-мейл.

Адрес: 3130 гр. Роман, област Враца, бул. “Христо Ботев” №60
Тел: 09123/2025
0888783451

E-mail: ksudsroman@mail.bg

Как може да помогнете?


1. Чрез регистрирането си като участник в състезанието – 10% от всяка регистрационна такса, ще отидат за събиране на средствата за тазгодишната кауза.

2. В деня на самото състезание (1-ри октомври 2022 г.) на старт / финал и на нашите подкрепителни пунктове, ще видите кутии за дарения. Всеки участник или присъстващ, може да подкрепи каузата ни с произволно избрана сума. 100% от събраната сума от дарителските кутии, ще отиде за осъществяването на каузата.

Включете се като отбор със „Семейство“, „Приятели“, „Колеги“ или „Съседи“ и нека заедно тръгнем по стъпките на Алеко:
https://postupkitenaaleko.com/registration

МОЖЕ ДА ПОДКРЕПИТЕ НАШАТА КАУЗА С ИЗБРАНО ОТ ВАС ДАРЕНИЕ:

Дарение на стойност 20 лв.Дарение на стойност 40 лв.Дарение на стойност 100 лв.

Ако желаете може да направите дарение в нашия
Paypal акаунт.
Turistichesko druzhestvo Boeritsa
td.boeritsa@gmail.com

 Съгласен съм, изпратените от мен данни да се събират и съхраняват от ТД „Боерица“.

leave a comment

Очакваме Ви!

село Железница кв. Царева махала, обръщалото на атобус 69

© Copyright 2020 ТД „Боерица“. Всички права запазени.