fbpx
На 19 септември приключва регистрацията за социалното събитие със състезателен характер “По стъпките на Алеко с приятел”, което ще се проведе на 1-ви октомври. Участниците са разделени в 4 категории – „Семейство“, „Приятели“, „Съседи“ и „Колеги“. Те трябва да изминат по две трасета – късо (11 км по маршрут с. Владая – х. Панчо Томов – с. Владая) и дълго (27 км по маршрут с. Железница – Черни връх – с. Владая).
 
Желаещите да се включват в събитието трябва да се регистрират, като изберат една от категориите. Те могат да бъдат в отбори от двама до десет души.
 
Поради големия интерес, регистрацията, която иначе трябваше да приключи на 16 септември, е удължена до 19 септември, каза в предаването „Ритъмът на столицата“ Петя Николова – главен организатор на събитието.
 
„Самото състезание е отборно. Това, което забелязахме е, че много фирми започват да проявяват интерес на него. Над 500 души очакваме да се включат“, добави Николова.
 
В края на състезанието във с. Владая е предвидена прожекция на специална селекция от актуални заглавия на „Международния фестивал на планинарското кино – Банско филм фест“.
 
Всяка година събитието е съпроводено с кауза. Тази година „По стъпките на Алеко с приятел“ подкрепя комплекс за деца в Роман, добави Петя Николова.Източник: За да видите оригиналната статия в bnr.bg, натиснете тук.


leave a comment

Очакваме Ви!

село Железница кв. Царева махала, обръщалото на атобус 69

© Copyright 2020 ТД „Боерица“. Всички права запазени.